Britain Royalty Horse Ascot

Harry spaart ‘relaxte oma’

Elizabeth hoeft volgens kenner boek niet te vrezen.

Later dit jaar verschijnen de memoires van prins Harry. Niemand die precies weet wat daarin staat, maar de vrees bestaat dat het een grote afrekening wordt met zijn familie.

Die angst lijkt onterecht. Volgens kenner Omid Scobie wordt het geen ‘afbrandboek’ en zal hij zijn relatie vieren met Elizabeth, die volgens hem een ‘zeer relaxte’ oma is.

‘Harry doet echt zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat er geen materiaal in staat dat kan worden gezien als negatief ten opzichte van de koningin of haar regeerperiode op welke manier dan ook, en hij wil echt haar leven en zijn relatie met haar vieren in dat boek.’

“Ik denk dat hoe graag de pers ook wil dat dit een brandend boek is en een aanval op het instituut, dit gaat meer over zijn verhaal, en natuurlijk is zijn verhaal zoveel meer dan alleen de paar jaar van zijn leven als de hertog van Sussex.

Vorige maand werd bekend dat Harry’s nieuwe boek zijn gevoelens over stiefmoeder Camilla duidelijk zal maken en volgens een vriend ‘de monarchie op zijn grondvesten zal doen schudden’.

LEES OOK:

GEDULD MET HARRY EN MEGHAN OP

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Mirror