Botswana Britain Royalty

Harry praat met winnaars WellChild Awards 2021

De Britse prins Harry heeft een ontmoeting gehad met de winnaars van de WellChild Awards van dit jaar. De prijzen zijn voor kinderen en jongeren die op allerlei manieren geconfronteerd worden met levensbedreigende aandoeningen en ziekten. Ook zijn er prijzen voor verzorgers, vrijwilligers en verplegend personeel.

Hij ontmoette de winnaars tijdens een tea party in Kew Gardens in Londen. Prins Harry, beschermheer van WellChild, bracht onverwacht een bezoek en reikte de awards uit. Harry, hertog van Sussex, nam de tijd om iedere winnaar te feliciteren met hun prijs. Daarbij vertelden zij aan de royal welke impact de coronapandemie heeft gehad op hun leven en dat van hun families. Ook kreeg Harry te horen op welke manier de winnaars steun hadden gekregen van WellChild en van elkaar via de WellChild Family Tree-gemeenschap.

Het evenement, dat ook werd bijgewoond door beroemdheden als de muzikanten Ed Sheeran en Ronnie Wood, presentatrice Amanda Holden, danser AJ Pritchard en zijn vrouw Abby Quinnen, werd afgesloten met een akoestisch optreden van zangeres Anne-Marie.

LEES OOK:

Prinses Diana blijkt nog steeds populair bij Britse royaltyfans

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.