Britain Royalty

Harry maakt docuserie met Oprah

In maart keek heel de wereld naar het spraakmakende interview van Harry en Meghan met de talkshowkoningin Oprah Winfrey. Deze maand komt de jongste zoon van Charles met iets nieuws: een documentaireserie over mentale gezondheid samen met Oprah. Later deze maand is deze te bekijken op streamingsdienst Apple TV+. Dat vertelde Winfrey in de talkshow van actrice Drew Barrymore. De precieze uitzenddatum onthulde Oprah niet.

Harry en Oprah maakten in 2019 al bekend dat ze bezig waren met een serie. De documentaire gaat over psychische aandoeningen en geestelijk welzijn en moet kijkers inspireren om eerlijk met elkaar in gesprek te gaan over hun problemen. De prins en zijn broer prins William geven al jaren veel aandacht aan het onderwerp mentale gezondheid. Zo vertelde de hertog van Sussex eerder dat hij psychische hulp had gezocht na de dood van zijn moeder Diana.

Harry en Oprah kennen elkaar al jaren. Zo was de presentatrice in 2018 aanwezig bij zijn huwelijk met Meghan. Ook interviewde ze het echtpaar enkele maanden geleden over hun stap terug binnen het Britse koningshuis.

LEES OOK:

Kijkcijferhit voor Willem-Alexander en Máxima tijdens Dodenherdenking

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen