Goed doel ontvangt brief van prins William

Een aangename verrassing voor de liefdadigheidsinstelling The Diana Award: ze ontvingen een persoonlijke brief van prins William, die schreef namens zichzelf en prins Harry. De organisatie eert jonge mensen die in de voetsporen willen treden van prinses Diana door een verschil te maken in hun gemeenschap. De boodschap werd door The Diana Award via Instagram gedeeld.

“Ik wilde jullie schrijven om mijn steun uit te spreken aan alle medewerkers, vrijwilligers en supporters van The Diana Award. Mijn broer en ik blijven zeer dankbaar voor het werk dat jullie verrichten om deze jonge mensen te helpen met hun ontwikkeling, zeker in deze moeilijke tijden,” schrijft de prins.

“Terwijl jullie jezelf een nieuwe manier van werken moeten aanleren, bestaat er geen twijfel over het feit dat jullie inzet voor deze jonge mensen ontzettend belangrijk is. ik wens iedereen het beste en vooral een goede gezondheid, ook voor jullie families.”

De organisatie reageerde enthousiast op het bericht van William. “We hebben zojuist een hele lieve boodschap gekregen van de Hertog van Cambridge. Wij zijn hem en de Hertog van Sussex ontzettend dankbaar voor alle steun die ze de afgelopen jaren gegeven hebben en helemaal nu in deze tijd. Het heeft onze dag helemaal opgefleurd!”

Lees ook:

In Canada wil een middelbare school Prince Andrew af van hun naam. De petitie hiervoor is al 75.000 keer ondertekend.

School wil af van vernoeming naar prins Andrew

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen