Tipje van de sluier: George en Charlotte bruidskinderen bij huwelijk prinses Eugenie!

Langzaam maar zeker wordt meer bekend over het koninklijk huwelijk van dit najaar: prinses Eugenie trouwt aanstaande vrijdag met haar verloofde, Jack Brooksbank. De gastenlijst bestaat uit celebrities en veel leden van de koninklijke familie: groot én klein is erbij!

Door Rick Evers

Woensdag maakte Eugenie's vader, de Hertog van York, meer details bekend over het huwelijk. Zo schakelt het bruidspaar hun broer en zus in voor de plechtigheid: Jack vroeg zijn broer Tom (Thomas Brooksbank) als 'best man', prinses Eugenie vroeg haar oudere zus prinses Beatrice om haar 'maid of honour' te zijn. 

Bruidspersoneel

Andere familieleden zullen ook een taak krijgen. Prins George en prinses Charlotte zijn respetievelijk bruidsjonker en bruidsmeisje, naast andere familieleden en bekenden. Savannah Philips (7), Isla Philips (6) en Mia Tindall (4), kleindochters van prinses Anne zullen ook bruidsmeisjes zijn, net als Eugenie's petekind Maud Windsor (5) en de zesjarige Theodora Williams,  beter bekend als Teddy, het dochtertje van Robbie Williams. Naast prins George is ook de zesjarige Louis de Givenchy een bruidsjonkertje. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen