Britain Royalty Charles Camilla huis

Geheime zoon Charles en Camilla komt met ‘grote ontwikkelingen’

Simon Dorante-Day, de Australiër die gelooft dat hij de geheime zoon is van prins Charles en Camilla, heeft gezinspeeld op ‘belangrijke ontwikkelingen’ in zijn strijd om zijn koninklijke claims te bewijzen.

‘Mijn grootmoeder, die voor de koningin had gewerkt, heeft me meerdere malen ronduit verteld dat ik de zoon van Camilla en Charles was,’ zei hij. Nu heeft de 55-jarige openheid van zaken gegeven over de ‘juridische en politieke acties’ die hij in de laatste weken van 2021 heeft ondernomen in zijn vaderschapszaak.

In een exclusief interview met 7NEWS.com.au zei Dorante-Day dat hij en zijn vrouw Elvianna goede hoop hebben dat de ontwikkelingen tot een doorbraak zullen leiden.

In een brief vraagt hij koningin om in te grijpen: ‘Ik ben niet bereid om in dit stadium op de details in te gaan, omdat dit gevoelige zaken zijn die betrekking hebben op juridische procedures en persoonlijke levens, maar ik heb goede hoop dat ze tot een oplossing zullen leiden. Elvianna en ik zijn ervan overtuigd dat 2022 het jaar is waarin ik voor eens en voor altijd bewijs dat prins Charles en Camilla mijn biologische ouders zijn.’

‘Ik geloof dat er in de loop der jaren veel doofpotaffaires zijn geweest, veel geheimen om mij stil te houden en om mijn koninklijk vaderschap verborgen te houden. Maar geheimen blijven niet voor altijd zo en ik ga niet weg. Ik blijf vechten voor een DNA-test van Charles en Camilla, ik wil gewoon antwoorden.’

LEES OOK:

‘LIEFDESBABY’ VAN CAMILLA EN CHARLES BLIJFT HOPEN OP ERKENNING

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: 7NEWS