Harry Foto Van Anp

Ex-vriendin Harry ‘blij’ dat het uit is gegaan

Florence St George doet een boekje open over haar gevoel bij de relatie die ze had met Harry. Voor haar gevoel is ze mooi ontsnapt aan het gekkenhuis dat ongetwijfeld zou hebben gevolgd als zij een langdurige relatie met de prins zou hebben gehad.

Het model had in 2011 een relatie met hem. Toen al had ze veel moeite met alle media-aandacht die het stel ontving. Als partner, vluchtige date of echtgenote van een Britse royal word je leven op de voet gevolgd en niet zelden liggen er nog daadwerkelijk paparazzi ‘in de bosjes’ te wachten.

Florence St George vertelt dat ze ‘blij’ en ‘opgelucht’ is dat zij en Harry destijds uit elkaar gingen. Ze zegt dat het juist niet werkte door de ‘lifestyle’ die het daten met een royal met zich meebrengt. “Mijn privacy hield op te bestaan, van het ene op het andere moment”, aldus Florence.

Verder vertelt ze dat zelfs haar vrienden werden lastiggevallen. Hen werd gevraagd naar details over Florence en de relatie met Harry. En ze had last van fotografen die rond haar voordeur hingen. Florence zegt dat ze haar petje afneemt voor mensen die wel met zo’n leven kunnen dealen, waarschijnlijk doelend op Meghan, Harry’s huidige vrouw.

Niet met Harry op de foto hieronder, maar dit is Florence!

James Perse Launches First European Store In Notting Hill

LEES OOK:

Shop de look van: Máxima

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Mirror. Beeld: ANP/EPA, Getty / DAVE M. BENETT