Dit wil Camilla níét als Charles de troon bestijgt

Er zijn al langer speculaties dat Queen Elizabeth, net als haar man Philip, een stapje terug zal gaan doen. Als Charles vervolgens de troon bestijgt, weet Camilla alvast wat ze niet ziet zitten.

Camilla heeft een statement uitgegeven waarin ze laat blijken nadrukkelijk géén koningin genoemd te willen worden. Haar man Charles wordt natuurlijk wel koning, maar Camilla houdt het bij de titel prinses.

Er is veel aan de hand binnen het Britse koningshuis. Prins Andrew en zijn banden met Jeffrey Epstein, met een tenenkrommend tv-interview hieromtrent als ultiem onhandige beslissing. Meghan en Harry die de schepen achter zich lijken te verbranden en een nieuw leven zonder ‘royal’ titels starten op een ander continent. En koningin Elizabeth, die komend voorjaar 94 (!) jaar wordt en zich moe en verdrietig voelt door alles wat er speelt. Het zou geen gekke gedachte zijn dat zij dan ein-de-lijk het stokje doorgeeft en we Charles als koning gaan zien, al zijn er genoeg bronnen die denken dat dit feitelijk nog wel zo’n 2 jaar kan duren.

LEES OOK:

Camilla wil te midden van alles dat er nu speelt en al een tijdje aan de gang is in Groot-Brittannië benadrukken dat zij zich niet comfortabel voelt bij de titel koningin. En met die reden brachten Camilla en Charles dan ook een statement naar buiten onlangs. Zo zijn we allemaal voorbereid. Koning Charles en prinses Camilla als de tijd daar is, dat we het even weten!

Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen