Dít miste Camilla zelfs nog meer dan Charles in quarantaine

Camilla en Charles mochten elkaar gisteren weer zien. Twee weken hadden ze zichzelf geïsoleerd, omdat bij Charles corona was vastgesteld. Toch was er iets dat Camilla nog iets meer miste dan Charles in deze tijd.

Niet zo heel erg gek zijn dat de knuffels en kusjes van haar eigen kleinkinderen. Dit onthulde ze in een telefoongesprek met Doris Winfield. Een 85-jarige Britse mevrouw die nu ook alleen thuis zit. Camilla belde met haar namens stichting Silverline. Dit is een luisterlijn speciaal voor eenzame ouderen. En in dat gesprek vertelde Camilla aan Doris dat het moeilijkste van de afzondering was om niet met haar kleinkinderen te kunnen knuffelen.

Lees ook:

Doris vond het geweldig om met Camilla te telefoneren. Ze zegt: “ik ben de afgelopen weken eenzaam geweest en het was fantastisch om met haar te praten. We praatten over het leven in isolatie en onze gedeelde hobby’s. Ze was erg geïnteresseerd in mijn familie en hoe ik het volhield zonder ze. Het heeft me zo opgevrolijkt”. De twee kwamen tot de conclusie dat boeken lezen helpt. Beiden zijn ze fan van Agatha Christie.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @clarencehouse

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen