Placeholder

Cressida kan huwelijk met Harry niet aan’

De halfbroer van Cressida Bonas betwijfelt of zijn zusje is opgewassen tegen de druk die een eventueel huwelijk met de Britse prins Harry met zich meebrengt. Volgens Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe moet Cressida nog maar eens goed nadenken over de consequenties hiervan.

Jacobi neemt de vrouw van prins William als voorbeeld. Volgens hem wordt Kate dagelijks zwaar onder druk gezet door journalisten en fotografen, en hij weet niet zeker of Bonas dit ook aan zou kunnen. ''Cressida is helemaal geen harde tante. Ze is een heel gevoelig en lief meisje'', zegt Jacobi tegen Mirror.

De halfbroer van Cressida vervolgt: ''Het is een uitdaging, dat kun je niet ontkennen. Het is iets dat moeilijk is voor iedereen die aan het daten is met een royal of met een royal wil trouwen. Op een bepaalde manier is het anders dan andere vormen van bekendheid. Het is een inbreuk op je privacy en dat is heel lastig.''

Vergrootglas

Maar volgens Jacobi wordt het niet alleen lastig voor Cressida als ze trouwt met Harry. Halfzussen Isabella, Georgiana en Pandora en Jacobi zelf komen ook onder een vergrootglas te liggen als hun zusje trouwt met de Britse prins.

Cressida en Harry zijn 18 maanden samen en volgens insiders kan het niet lang meer duren voordat Harry zijn vriendin ten huwelijk vraagt.