Catherine, William en Harry genieten van Commonwealth Games

Catherine, de vrouw van prins William, heeft dinsdag tijdens haar bezoek aan het atletendorp van de Commonwealth Games meegedaan aan een wedstrijd. De hertogin van Cambridge speelde een potje 'three tins'.

De bedoeling van het spel is om drie blikjes om te gooien met een bal, vervolgens moet de deelnemer ernaartoe rennen om de blikjes weer op te stapelen, om er daarna drie keer overheen te springen. Daily Mail schrijft dat Catherine heel blij was toen ze de blikjes omver had gegooid. Haar man, prins William, speelde het spel later ook. Hij nam het op tegen zijn broer prins Harry.

Tijdens het bezoek aan de plek waar de atleten verblijven tijdens de spelen, maakte het drietal ook een praatje met de Jamaicaanse sprinter Usain Bolt. Prins William speelde ook nog een computerspel met een aantal vrouwen van het Britse hockeyteam. Daily Mail legde dit op een foto vast. Oud-wielrenner Chris Hoy vergezelde het drietal naar het zogenoemde Commonwealth dorp in Glasgow.

Prins William en zijn vrouw bezochten dinsdag samen met prins Harry voor de tweede dag op rij de Commonwealth Games. Maandag keken ze onder meer naar een boks-, zwem- en hockeywedstrijd.