Placeholder

Catherine weer aan het werk

Catherine is voor het eerst sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap weer aan het werk gegaan. Ze was dinsdag samen met haar echtgenoot prins William in een hotel in Londen voor het bezoek van de president van Singapore, schrijft The Telegraph.

De hertogin van Cambridge is nu ongeveer 12 weken zwanger. De afgelopen 6 weken kon zij haar officiële verplichtingen niet nakomen, omdat ze net als aan het begin van haar eerste zwangerschap leed aan een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Daarom zag het Koninklijk Huis zich ook dit keer genoodzaakt al in een vroeg stadium bekend te maken dat Catherine in verwachting is.

De hertogin droeg dinsdag een zilveren jas van Alexander McQueen en een hoed van Jane Taylor. Ze heette samen met haar echtgenoot de president en zijn vrouw welkom in het Verenigd Koninkrijk. Daarna volgde een ceremonie op de paradeplaats Horse Guards Parade.

Eerste staatsbezoek

De 74-jarige Tony Tan Keng Yam is het eerste staatshoofd van Singapore dat een staatsbezoek brengt aan het Verenigd Koninkrijk. Hij blijft vier dagen. De laatste keer dat de paren elkaar ontmoetten, was naar verluidt in 2012. Toen gingen William en Catherine op bezoek in Singapore.

Maandag werd bekend dat Catherine in april is uitgerekend van haar tweede kind. Zoon George werd in juli 2013 geboren.