Placeholder

Catherine vergat haar camera

Prins William en zijn vrouw Catherine hadden graag zelf willen fotograferen tijdens hun reis naar Bhutan in april. Kate heeft er spijt van dat ze haar camera niet bij zich had tijdens een adembenemende trektocht.

De 34-jarige hertogin van Cambridge is dol op fotograferen en baalde ervan dat ze haar apparatuur niet bij de hand had tijdens een lange wandeling in het berglandschap, onthult fotograaf Samir Hussein. ''Tijdens de wandeling maakten we foto's van het koppel, waarbij zij grappend opmerkte dat ze graag haar eigen camera bij zich had gehad. Ze vertelde dat ze haar camera was vergeten. Op de top had ze graag zelf ook foto's willen schieten''', aldus Hussein.

William en Kate maakten een stevige trektocht naar het boeddhistische klooster Taktshang. Het klooster, dat tegen de rotsen is gebouwd en zevenhonderd meter boven de Parovallei hangt, is alleen te voet of per ezel te bereiken. William en Kate deden drie uur over de expeditie naar het klooster dat ook wel het tijgersnest wordt genoemd.

Hussein: ''We spraken elkaar over hoe belangrijk het is om belangrijke momenten als deze te koesteren. Ze noemde het een tocht die je maar eenmaal in je leven maakt. We vertelden haar dat wij genoeg foto's hadden, maar ze wilde ook zelf fotografen. Ze is erg geïnteresseerd in fotografie."