Catherine niet naar Invictus Games wegens misselijkheid

Catherine, de vrouw van prins William, is deze week niet aanwezig bij de Invictus Games. De zwangere hertogin van Cambridge heeft haar bezoeken afgezegd omdat ze last heeft van extreme misselijkheid, meldt The Telegraph.

Catherine zou woensdagavond samen met haar man naar de opening van de Invictus Games gaan. Deze spelen, voor gewonde (oud-)militairen, zijn georganiseerd door prins Harry. Aan de wedstrijden in negen sporten doen 430 veteranen uit 14 landen mee. Volgens de krant is het voor Harry een domper dat zijn schoonzus niet komt. Zij zou namelijk voor nog meer aandacht hebben gezorgd.

Donderdag zou de vrouw van prins William verschillende wedstrijden bijwonen, maar ook die heeft ze dus gecanceld. Op 20 en 21 september staat er voor Catherine een bezoek aan Malta op de planning, het is nog niet zeker of ze dit tripje daadwerkelijk gaat maken. Kensington Palace laat weten dat er vlak voor het bezoek wordt besloten of Catherine het aankan. Wie haar eventueel zal vervangen, is nog niet bekend.

Maandag werd bekend dat de hertog en hertogin van Cambridge hun tweede kindje verwachten. De Invictus Games duren tot zondag 14 september.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen