Camilla

Camilla wil dat déze doelgroep massaal gebeld gaat worden met Kerst

En ook voor Kerst. En liefst ook erna. Camilla zet zich al jaren in voor deze groep. En probeert haar landgenoten te bewegen hetzelfde te doen. Al is het maar door een telefoontje te plegen…

De vrouw van prins Charles – en beschermvrouwe van vele stichtingen – was naar eigen zeggen behoorlijk geraakt door een brief die ze kreeg. Die kwam van Marlene, een vrouw die zichzelf omschreef als ‘niet meer in haar jonge jaren verkerend’. De vrouw mist in deze lastige periode het contact met andere mensen. Dit greep Camilla aan. Ze tipte Marlene in gesprek te gaan met een medewerker van The Silver Line, waar een team klaar zit om te kletsen met mensen die kampen met eenzaamheid.

Ze roept de Britten op zélf ook zo iemand te bellen. Gewoon, om eens te horen hoe het gaat. “Als je een ouder, geïsoleerd iemand kent die wel wat feestvreugde kan gebruiken, pak dan alsjeblieft de telefoon op en bel hem of haar. Je kunt daarmee echt een verschil maken”, aldus Camilla.

Overigens kreeg Camilla een paar weken later nóg eens een brief van Marlene. Die was opgebeurd en vrolijk, nadat ze inderdaad met een “charmante jongedame die vrijwillig werkt bij de hulplijn” had gesproken.

Dit is de officiële Kerstkaart van Charles en Camilla dit jaar. De foto werd genomen in de tuinen bij landgoed Birkhall, in Schotland.

Kerstkaart Charles En Camilla 2020 Instagram Screenshot

LEES OOK:

Schattig: Guillaume van Luxemburg deelt Kerstfoto’s baby Charles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @clarencehouse