Britain Royalty

Camilla in finale van dansprogramma ‘Strictly Come Dancing’

Zaterdagavond verscheen Camilla, de vrouw van prins Charles, onaangekondigd in het televisieprogramma ‘Strictly Come Dancing’. De finale van het dansprogramma werd uitgezonden op de BBC.

Haar bijdrage zat verstopt in een compilatie van videoboodschappen van kijkers en celebrities. Ze spraken de finalisten toe om ze succes te wensen. Camilla blijkt een vaste kijker van de Britse danswedstrijd te zijn. Ze zei tenminste dat ze al wist op wie ze zou gaan stemmen. Ook had de hertogin van Cornwall lovende woorden voor het programma. Strictly Come Dancing zorgde volgens de royal voor veel afleiding in deze moeilijke tijd. “Namens iedereen die naar Strictly kijkt, wil ik iedereen die in dit bijzonder moeilijke jaar bij deze productie betrokken is enorm bedanken”, zei de hertogin. “Jullie hebben iedereen zoveel plezier gegeven en ons land een boost gegeven.”

Het is niet de eerste keer dat een royal zich in dit seizoen van ‘Strictly Come Dancing’ heeft laten zien. Eerder was prins Harry via een live-verbinding vanuit zijn huis in Los Angeles te zien. Hij sprak zijn grote vriend JJ Chalmers moed in. Dat mocht overigens niet baten, want hij haalde de finale niet.

LEES OOK:

Hier kun je kersttoespraak van Queen Elizabeth volgen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.