Britain Charles Camilla

‘Bruidsmeisje Diana en Charles ook op sekseiland Epstein’

Hoewel Jeffrey Epstein ruim een jaar geleden een einde aan zijn leven maakte in de gevangenis, komen er nog steeds ‘vuile zaakjes’ naar boven. De eens zo geroemde New Yorkse miljardair zou een van de bruidsmeisjes van prins Charles en Lady Diana naar zijn beruchte ‘sekseiland’ Little Saint James hebben gebracht.

The Daily Mail meldt dat het gaat om bruidsmeisje Clementine Hambro, die ten tijde van het huwelijk van Charles en Diana in 1981 vijf jaar oud was. Uit reisdocumenten zou blijken dat Clementine, die nu 44 jaar oud is, inderdaad een van Epsteins gasten was. “De eerste keer dat ik daar in 1999 kwam was om zakelijke redenen,” vertelt Clementine, die destijds voor het beroemde veilinghuis Christie’s werkte.

Clementine, een achterkleindochter van Sir Winston Churchill, vervolgt: “De tweede keer dat ik op het eiland was, was nadat ik een persoonlijke uitnodiging had ontvangen. Maar het viel nogal tegen, omdat ik niemand kende en het niet naar mijn zin had. Ik heb het dus bij die twee bezoekjes gelaten.”

Hoewel er de meest wilde verhalen rondgaan over alles wat er zich op het ‘sekseiland’ van Epstein heeft afgespeeld, benadrukt Clementine met klem dat ze nooit of te nimmer is lastiggevallen. “Ook ben ik nooit getuige geweest van dat wat er zich heeft afgespeeld. Ik was jong, naïef en heb veel geluk gehad. Mijn hart huilt.”

Lees ook:

Beruchte Juan Carlos in Abu Dhabi, zoon Felipe niet blij

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP.  Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen