Placeholder

Blauw winterjasje prins George niet meer te koop

Als prins George of zijn zusje prinses Charlotte op officiële foto's verschijnen, duurt de zoektocht naar hun kleding nooit lang. Op de website Prince George Pieces, gespecialiseerd in de mode-items van de twee, staat al uitgebreid beschreven dat het blauwe gewatteerde winterjasje uit de collectie van de Britse warenhuisketen John Lewis afkomstig is.

Volgens de website kocht zijn moeder Catherine het jasje voor 30 Britse pond, omgerekend ruim 40 euro. Normaliter zijn kledingstukken van de prins en prinses in een mum van tijd uitverkocht. Dat gaat ditmaal niet gebeuren, want het jack komt uit de wintercollectie van 2013 en is niet meer verkrijgbaar in de winkelketen die zich komende lente ook vestigt in Nederland, in filialen van de Bijenkorf.

De tweejarige prins George droeg het jasje op zijn eerste dag naar de de peuterspeelzaal. Zijn moeder Catherine maakte de foto's die door Kensington Palace werden gedeeld via Twitter en Instagram. George gaat naar de Westacre Montessori School Nursery. De peuterspeelzaal ligt niet ver weg van Anmer Hall, het huis van de hertog en hertogin van Cambridge op koninklijk landgoed Sandringham bij Norfolk.