Blauw jurkje van Stella McCartney favoriet van Catherine

Catherine, de vrouw van prins William, is dinsdag voor de derde keer gespot in hetzelfde jurkje. Het viel Hello! Magazine op dat de hertogin van Cambridge het blauwe jurkje van Stella McCartney al een paar keer eerder aan had gehad.

Zo droeg Catherine de outfit voor het eerst tijdens de tentoonstelling National Portrait in 2012. Later dat jaar haalde ze het nog eens uit de kast voor de Olympische tenniswedstrijd van Andy Murray in Londen. En nu had Catherine het aan tijdens een bezoek aan SportsAid, een goed doel dat zich inzet voor beginnende professionele sporters. Catherine is beschermvrouw van SportsAid. Hierna gaat de brunette weer naar de Commonwealth Games.

Volgens het tijdschrift hing er een prijskaartje van 515 pond (bijna 650 euro) aan het jurkje. Het kledingstuk stond op de website van de Britse modeontwerpster onder de naam Ridley Stretch Cady Dress. Nadat Catherine het had gedragen was het binnen de kortste keren uitverkocht.

Maandag waren Catherine, haar man en prins Harry ook al aanwezig bij de Commonwealth Games in Glasgow. Ze keken onder meer naar een boks- en een hockeywedstrijd.