Beelden Harry en Meghan weg uit Maddam Tussauds Londen

Het Londense Madame Tussauds heeft de wassen beelden van prins Harry en zijn vrouw Meghan verhuisd naar een nieuwe plek. Het museum haalde het echtpaar vorig jaar weg bij de beelden van de Britse koninklijke familie toen bekend werd dat de twee zouden terugtreden als ‘senior’ leden van het koningshuis.

De Sussexes maken nu deel uit van de Awards Party-zone van het wassenbeeldenmuseum. Daar staan Harry en Meghan, die in Californië wonen, bij onder anderen Brad Pitt, George Clooney en Nicole Kidman. Volgens de manager van Madame Tussauds is het een passende plek voor het koppel. “Prins Harry en Meghan zijn nu te vinden bij hun vrienden uit Hollywood, dat past bij hun status als internationale A-sterren”, laat hij weten aan Britse media.

Vanaf maandag zijn Harry en Meghan te bewonderen op hun nieuwe stek. Dan openen Britse musea na een coronasluiting weer hun deuren. Het beeld van Meghan werd in mei 2018 toegevoegd aan de koninklijke collectie. Dat was kort voordat ze trouwde met Harry, wiens beeld speciaal voor de bruiloft een update had gekregen.

LEES OOK:

Prins Philip herdacht met bijzondere postzegels

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen