Beatrice viert verlovingsfeest zonder papa

Na afloop van de kerstlunch die koningin Elizabeth woensdag gaf voor haar familie, is prinses Beatrice met haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi vertrokken naar de Chiltern Firehouse bar in Londen, om daar hun verloving te vieren.

Haar vader prins Andrew was daar niet bij aanwezig. Momenteel ligt hij zwaar onder vuur vanwege zijn vermeende banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein. Die vastzat op verdenking van seksueel misbruik. Dit meldt The Daily Mail.

Beatrice (31) en Edoardo (34) vierden hun verloving onder andere met Beatrice’s moeder Sarah Ferguson en haar zusje prinses Eugenie. Ook was er een aantal goede vrienden van hen aanwezig, waaronder zangeres Ellie Goulding met haar echtgenoot Caspar.

Volgens de Britse krant was prins Andrew niet voornemens om aanwezig te zijn bij de festiviteiten, ‘omdat dat niet goed zou overkomen’. De prins kwam in opspraak nadat hij een omstreden interview gaf aan BBC Newsnight in november, waarin hij inging op de zaak-Epstein. Het leidde ertoe dat hij zijn koninklijke taken voor onbepaalde tijd heeft moeten neerleggen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen