Meghan Hand Voor Gezicht

Au! Queen deelt mep uit

Oorlog tussen Firm en Harry gaat gewoon door.

Het kan natuurlijk toeval zijn dat koningin Elizabeth net op de eerste verjaardag van achterkleinkind Lilibet en groot paleisfeest organiseert. Maar daarvoor is toch echt teveel gebeurd.

Zoals de naam Lilibet. Het koosnaampje dat alleen haar geliefde Philip gebruikte. En zonder iets te zeggen door Harry en Meghan werd ingepikt. Waarna het meisje zorgvuldig bij de queen werd weggehouden.

De met sterren bezaaide Platinum Party in Buckingham Palace vindt plaats op zaterdag 4 juni. De artiesten moeten nog worden genoemd, maar het wordt aangekondigd als een evenement dat de grootste namen op het gebied van entertainment zal samenbrengen. Alles om de schijnwerpers weg te halen bij haar kleinzoon en aangetrouwde kleindochter, die voor dit jaar al een nieuw offensief hebben aangekondigd.

Het is intussen niet bekend of Harry en Meghan naar het VK zullen reizen voor de jubileumviering. Leden van de koninklijke familie komen op donderdag 2 juni samenkomen tijdens de verjaardagsparade, Trooping the Colour.

LEES OOK:

DIT IS WAAROM ER NOG GEEN FOTO VAN KLEINE LILIBET IS VERSPREID

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: marieclaire.co.uk. Beeld: ANP/EPA

Bron: Hello