South Africa Britain Royalty

5x Meghans’s favoriete beautyproducten

Meghan Markle ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Ze is natuurlijk al het een en ander gewend als actrice in Hollywood, maar ook als royal gaat ze stijlvol door het leven. Weten hoe ze dat doet? In een aantal exclusieve interviews heeft ze haar favoriete beautyproducten vrijgegeven.

1. Mascara

De voormalige visagiste van Meghan, Lydia Sellers, verklapt in een interview met Hello Magazine dat er één beautyproduct was waar Meghan niet zonder kon: The Lash Sensational mascara van Maybelline. Goed nieuws, want die is ook gewoon te koop in Nederlandse drogisterijen.

2. Nagellak

De favoriete tint van Meghan? Dat is de babyroze nagellak tint van Essie genaamd Ballet Slippers. Deze kleur droeg Meghan ook op haar bruiloft en schijnt daarnaast favoriet te zijn bij de Queen.

3. Eyeliner

Aan het beautyplatform ‘Beauty Banter’ vertelde Meghan wat haar routine is met eyeliner. ‘‘Ik gebruik de Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner van Chanel in de kleur cassis.’’ Het schijnt dat ze de donkerpaarse tint op haar bovenste wimperlijn en haar waterlijn aanbrengt.

4. Concealer

In een interview met de glossy Allure vertelt Meghan dat ze niet altijd zin heeft om foundation te dragen. Ze liet weten dat de Touche Éclat All-Over Brightening Pen van Yves Saint Laurent deel uitmaakt van haar ‘5 minute face‘ ritueel.

5. Bodylotion

Meghan’s favoriete moisturizer is de Q10 Verstevigende Body Lotion van Nivea. “Het is zo betaalbaar en het zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt en er tegelijkertijd geweldig uitziet”, vertelt ze aan Beauty Banter. “Ik zou er zo een koffer vol van kunnen kopen.”

Lees ook:

ZIEN: Docu over Zweedse royals

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.