×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwager Spaanse koning in hoger beroep

  Zwager Spaanse koning in hoger beroep

  De zwager van de Spaanse koning Felipe VI, Iñaki Urdangarin, gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling tot zes jaar en drie maanden cel wegens onder meer valsheid in geschrifte, verduistering en witwassen.


  Urdungarin werd vrijdag veroordeeld als een van de hoofdrolspelers van een stichting waar in de jaren 2003-2006 miljoenen euro's overheidsgeld zijn verdwenen en weggesluisd. Zijn vrouw, prinses Cristina de Borbón y Grecia (zus van Felipe VI) werd van medeplichtigheid beschuldigd, maar is door de rechter vrijgesproken.

  De advocaat van Urdangarin, Mario Pascal Vives, maakte dinsdag bekend in hoger beroep te gaan. Hij erkende dat zijn cliënt dan het ook het risico loopt op een hogere straf uit te komen, maar Pascal Vives zei volgens Spaanse media ervan overtuigd te zijn dat Urdangarin de cel niet in hoeft.

  22 februari 2017 - 08:54