×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Felipe en gezin poseren op Mallorca

  In tuin van zomerverblijf Marivent

  Video: Felipe en gezin poseren op Mallorca

  Koning Felipe van Spanje heeft met zijn gezin geposeerd voor de pers. Felipe, Letizia en hun dochters Leonor en Sofía namen plaats op de trappen van en in de tuin bij paleis Marivent in Palma.


  Felipe sprak de aanwezigen bij aanvang van de fotosessie kort toe. De koning zei dat het 'zoals altijd zeer goed toeven' was op Mallorca. "De mensen zijn geweldig."

  De Spaanse koning viert op Mallorca vakantie met zijn gezin. De prinsesjes zouden donderdag aan zijn gekomen op het eiland, Letizia arriveerde vrijdagavond. Paparazzi wachtte in spanning op de fotosessie van het viertal.

   

  4 augustus 2015 - 09:58