×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse royals vieren Pasen op Mallorca

  Koningspaar met kinderen en koningin Sofia bij kerkdienst

  Spaanse royals vieren Pasen op Mallorca

  De Spaanse koninklijke familie woonde zondag de paasdienst bij in de kathedraal van Palma de Mallorca.


  In de kerk zaten de Spaanse koning Felipe, koningin Letizia, koningin Sofia en haar kleindochters prinses Leonor en prinses Sofia. Onder grote publieke belangstelling poseerden ze zondagochtend voor de ingang van de kerk. In het portaal van de kerk werden ze ontvangen door de president van de Balearen, José Ramón Díaz Bauza.

  De Spaanse koninklijke familie viert Pasen traditiegetrouw op het grootste eiland van de Balearen. Zaterdag liet koningin Sofia zich ook al zien, tijdens de zeilrace om de Prinses Sofia Trofee. Het traditionele zomerverblijf van de Spaanse koninklijke familie op Mallorca is Palacio de Marivent.

  5 april 2015 - 15:00