×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse prinsesjes bij viering nationale feestdag

  Koning Felipe nam militair defilé af

  Spaanse prinsesjes bij viering nationale feestdag

  Koning Felipe vierde zondag de nationale feestdag van Spanje. De Spaanse koning nam in Madrid het militair defilé af. Dat deed hij samen met zijn echtgenote koningin Letizia. Hun twee dochters Leonor en Sofía waren hier ook bij aanwezig.


  De Spaanse krant El Mundo meldt dat er zo'n 3000 militairen deelnamen aan de parade, net als een aantal militaire vliegtuigen. De Spaanse premier Mariano Rajoy en zijn echtgenote waren ook bij de feestelijkheden in de hoofdstad.

  Koning Juan Carlos en zijn vrouw koningin Sofia waren niet bij de feestelijkheden. Vorig jaar waren de koning en zijn vrouw er ook niet. De koning was toen herstellende van een heupoperatie. Felipe verving zijn vader destijds.

  13 oktober 2014 - 10:15