×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koningin Sofia in Guatemala

  Werkbezoek aan Centraal-Amerikaans land

  Spaanse koningin Sofia in Guatemala

  De Spaanse koningin Sofia is maandagavond aangekomen in Guatemala voor een werkbezoek. Op het vliegveld werd de vorstin begroet door de first lady van het land, Rosa Leal de Perez.


  De vrouw van het Spaanse staatshoofd is in het Centraal-Amerikaanse land om projecten te bezoeken die zich inzetten tegen geweld tegen vrouwen en ondervoeding bij kinderen.

  Guatemala en Spanje werken op deze en vele andere gebieden al lange tijd nauw samen.

  18 maart 2014 - 10:28