×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaans koningspaar met dochters op kerstkaart

  Spaans koningspaar met dochters op kerstkaart

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben hun kerstpost al op de bus gedaan. Dit jaar kozen ze voor een familieportret met hun dochters prinses Leonor (11) en prinses Sofiá (9).


  ''Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar 2017'', schrijven ze in zowel Spaans als Engels. Onder de handtekeningen van hun ouders hebben Leonore en Sofía hun naam en titel gezet.

  De bijbehorende foto, die te vinden is op de website van het Spaanse koningshuis, is vorige maand gemaakt in het Zarzuela Paleis in Madrid.

  Ook koning Juan Carlos en koningin Sofia deelden hun kerstkaart via de site van het Spaanse koninklijk huis. De ouders van Felipe kozen dit jaar voor een religieuze afbeelding van een werk van de Spaanse beeldhouwer Juan Martínez Montañes. Het beeldhouwwerk uit 1609 van de herders rond het kindje Jezus is te vinden in een klooster in Santiponce in de Spaanse provincie Sevilla.

  13 december 2016 - 11:38