×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaans koningspaar leeft mee met familie

  Kleuter gevonden in 110 meter diepe boorput

  Spaans koningspaar leeft mee met familie

  Het Spaanse koningspaar heeft zaterdag zijn diepe pijn en diepe bedroefdheid” uitgesproken aan "de hele familie van Julen.” Het levenloze lichaam van de kleuter Julen Roselló werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangetroffen in de boorput waarin hij op 13 januari tijdens een wandeling met zijn ouders was gevallen. Ook premier Pedro Sánchez sprak zijn medeleven uit."""


  Koning Felipe en koningin Letizia hebben de afgelopen dagen net als heel Spanje intensief meegeleefd met de gecompliceerde reddingsactie die in het bij Malaga gelegen Totalán op touw was gezet. Er moest uiteindelijk parallel aan de 110 meter diepe en zeer smalle boorput een tweede tunnel worden geboord om het jongetje te bereiken. Zaterdagmorgen werd Julen dood aangetroffen. Het koningspaar sprak zijn erkenning uit aan elk en iedereen die zonder rust te nemen, onbegrensd solidariteit heeft getoond”. Het koningshuis plaatste een bericht op sociale media niet lang nadat de autoriteiten in Malaga het droeve nieuws hadden bevestigd. Kort daarvoor waren de ouders van Julen door de Guardia Civil op de hoogte gebracht. Gebrek aan regen en water hebben er met name de laatste jaren toe geleid dat overal in Spanje misschien wel een miljoen putten illegaal zijn geboord, in de hoop om op grote diepte water te vinden. Ze worden veelal ’s nachts geboord en zijn vaak slecht toegedekt.”

  26 januari 2019 - 12:48