×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Letizia gespot bij Felipe Varela’

  Spaanse prinses kiest creatie Varela voor inhuldiging

  Prinses Letizia gespot bij Felipe Varela’

  Een paar dagen voor de inhuldiging van de nieuwe Spaanse koning Felipe VI is zijn echtgenote, prinses Letizia, gezien bij de winkel van haar favoriete ontwerper Felipe Varela. Verschillende Spaanse media melden dat het zeker is dat de prinses voor een creatie van Varela zal kiezen.


  Ook de kleur van de outfit zou al vast staan, Mujer Hoy meldde eerder al dat het zeer waarschijnlijk een rode jurk wordt. De prinses droeg al veel vaker een jurk van de hand van Varela. Tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander droeg ze een lichtblauwe kanten japon van de Spaanse modeontwerper.

  De Spaanse koning Juan Carlos treedt woensdag officieel af. Vanaf donderdag heeft Spanje weer een nieuwe koning: zijn zoon Felipe.

  18 juni 2014 - 10:44