×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ingrid Alexandra wordt 15

  'Gratulerer med dagen'

  Prinses Ingrid Alexandra wordt 15

  De slingers kunnen weer uit op Skaugum, de residentie van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen. Hun oudste kind, prinses Ingrid Alexandra, viert maandag haar vijftiende verjaardag.


  Gratulerer med dagen, Prinsesse Ingrid Alexandra!”, ofwel “”Gefeliciteerd met je verjaardag!””, opent het hof groots op de website van het Noorse koningshuis. Ook op Instagram en Facebook staat het hof stil bij Ingrid Alexandra’s geboortedag met een nieuwe foto, geschoten door hoffotograaf Julia Naglestad. De plaatjes leverden maandagochtend binnen korte tijd al duizenden likes en honderden felicitaties op. Vrijdag werd bekend dat Ingrid Alexandra, tweede in lijn van troonopvolging, op 31 augustus wordt geconfirmeerd als lid van de lutherse staatskerk.”””

  21 januari 2019 - 12:00