×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Operatie Juan Carlos lijkt geslaagd

  Koning mag ziekenhuis binnenkort verlaten

  Operatie Juan Carlos lijkt geslaagd

  De heupoperatie van de Spaanse koning Juan Carlos (75) twee dagen geleden lijkt geslaagd. De koning heeft inmiddels zijn eerste stappen gezet, meldt persbureau DPA. De infectie waar hij last van had is verdwenen.


  “Juan Carlos is in een uitstekend humeur”, zei premier Mariano Rajoy na een bezoek. “Hij mag binnenkort het ziekenhuis verlaten en zal spoedig herstellen.” Ook de vrouw van Juan Carlos, Sofia en zijn dochter Cristina hebben de koning zaterdag een bezoekje gebracht.

  Donderdag verklaarde het hoofd van het medische team na de tweeënhalf uur durende ingreep dat de koning vier tot zeven dagen in het ziekenhuis moest blijven. Ook zei hij dat de koning waarschijnlijk 10 tot 12 weken op krukken loopt.

  23 november 2013 - 22:30