×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s prins Felipe met dochters

  Foto's voorafgaand aan troonsbestijging vrijgegeven

  Nieuwe foto’s prins Felipe met dochters

  Het Spaanse hof heeft maandag twee foto's van prins Felipe met zijn dochters Leonor en Sofia vrijgegeven. De afbeeldingen dateren al van augustus 2012.


  De foto's zijn genomen bij de woning van Felipe en prinses Letizia in Madrid door fotografe Cristina García Rodero. Op een van de plaatjes zit een lachende Felipe, met Leonor op schoot en Sofia achter hem, in de tuin. De andere foto is een portret met een eveneens lachende Felipe en zijn dochters.

  De beelden verschijnen voorafgaand aan de inhuldiging van prins Felipe. Op donderdag 19 juni legt de zoon van Juan Carlos in Madrid de eed af als koning. Felipe’s oudste dochter Leonor is vanaf dat moment prinses van Asturië, de titel die is voorbehouden aan de troonopvolger.

  16 juni 2014 - 17:39