×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia vraagt aandacht voor Wereldkankerdag

  Letizia vraagt aandacht voor Wereldkankerdag

  In de aanloop naar Wereldkankerdag op 4 februari heeft koningin Letizia van Spanje donderdag een toespraak gehouden in Madrid. Letizia is ere-voorzitter van de Spaanse vereniging tegen kanker en vroeg in haar toespraak aandacht voor kankerpatiënten, mantelzorgers en de zorg voor patiënten.


  Wereldkankerdag is in het leven geroepen om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om mensen met kanker en hun naasten de weg te wijzen naar passende zorg en ondersteuning. Ook in Nederland zijn zaterdag tal van activiteiten.

  De Spaanse koningin Letizia sprak woensdag op de conferentie met het thema 'Het voorkomen van kanker, een realistische werkelijkheid', die in het teken stond van preventie. Letizia ontmoette deelnemers aan de conferentie en overige sprekers, waaronder wetenschappers en de Spaanse minister van Volksgezondheid.

  2 februari 2017 - 15:01