×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia van Spanje verrast met korte coupe

  Koningin met nieuw kapsel bij prijsuitreiking

  Letizia van Spanje verrast met korte coupe

  Koningin Letizia van Spanje heeft maandagavond voor een verrassing gezorgd. De echtgenote van koning Felipe verscheen namelijk met een heel nieuw kort kapsel op de rode loper voor een prijsuitreiking in Madrid.


  De Spaanse krant El Mundo, die het nieuwe kapsel omschrijft als een 'elegante lange bob met een zijscheiding', heeft foto's van de nieuwe look van de koningin online gezet. Volgens de krant is het een modern kapsel dat meerdere beroemdheden, zoals Victoria Beckham, zich al lieten aanmeten.

  Het is niet de eerste keer dat Letizia verrast met een nieuw kapsel. Ze liet haar lokken namelijk al eens eerder kort knippen, maar niet zo kort als nu.

  21 april 2015 - 11:03