×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia opent Spaanse Vakantiebeurs

  Koningin krijgt uitleg bij stands

  Letizia opent Spaanse Vakantiebeurs

  Koningin Letizia heeft woensdag in de Feria de Madrid, de Jaarbeurs van de Spaanse hoofdstad, de 36e editie van de internationale toerismebeurs Fitur geopend - de Spaanse variant van de Vakantiebeurs. Daaraan neemt dit jaar een recordaantal bedrijven en instellingen deel: zo'n 9500 uit maar liefst 165 landen en gebieden.


  Volgens Spaanse media werd op de beursvloer wat gemopperd dat niet koning Felipe maar koningin Letizia de opening verrichtte. Gezien het belang van de toerisme-industrie voor Spanje vond de sector dat de koning zelf had moeten komen. Felipe had echter een goed excuus; hij is deze hele week bezig met consultaties over de vorming van een nieuwe regering.

  Koningin Letizia maakte een rondgang over de beurs, waarbij ze eerst aandacht besteedde aan de stands van onder andere de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia en spoorbedrijf Renfe. Vervolgens bezocht ze de vertegenwoordigingen uit Zuid-Korea, China, Japan en India, om daarna nog te gaan kijken in het paviljoen waar onder meer Amerika en Andalusië zich presenteren. De rondgang eindigde bij de exposities van Ceuta, Madrid en Turespaña.

  20 januari 2016 - 15:24