×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia opent schooljaar in Palencia

  Spaanse koningin pleit voor beter onderwijssysteem

  Letizia opent schooljaar in Palencia

  De Spaanse koningin Letizia heeft maandag gepleit voor een beter onderwijssysteem, waar zaken als doorzettingsvermogen, leergierigheid en normbesef centraal staan. De hele onderwijswereld zou zich daarvoor moeten inzetten, aldus Letizia tijdens een bezoek aan een school in Palencia ter gelegenheid van de start van het nieuwe schooljaar.


  De vorstin hield haar toespraak op de Marques de Santillana School, een instituut dat bekendstaat om de extra aandacht voor culturele diversiteit, minderheden en studenten met extra behoeften. De koningin kreeg er een rondleiding door het gebouw. Daarnaast ontmoette Letizia leerlingen en nam ze onder meer een geschilderd portret van haar dochter Leonor in ontvangst. Van de kinderen kreeg ze een papieren boeket.

  Letizia sprak in de korte toespraak haar waardering uit voor leerkrachten die 'ons de ogen hebben geopend, ons hebben geleerd om verder te kijken'.

  21 september 2015 - 18:07