×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia bezoekt zomercursus muziekschool

  Spaanse koningin bij openingslezing in Oviedo

  Letizia bezoekt zomercursus muziekschool

  De Spaanse koningin Letizia was donderdag in Oviedo. Daar was ze aanwezig bij het begin van de jaarlijkse zomercursus van de Internationale Muziekschool van de stichting Prinses van Asturië.


  De openingslezing in het auditorium van het 'Eduardo Martinez Torner Conservatorium' werd gegeven door de wereldberoemde Spaanse mezzosopraan Teresa Berganza. Ze vertelde haar gehoor over de 'Tien geboden voor de goede muzikant', zo maakte het Spaanse hof bekend.

  Koningin Letizia woonde daarna een workshop bij van instrumentenbouwer Diego de Valle. De zomercursus duurt een week en brengt studenten uit de hele wereld naar Noord-West Spanje.

  16 juli 2015 - 13:51