×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia bekijkt piramide op Wereldtentoonstelling Milaan

  Spaanse koningin bezoekt Spaanse en Italiaanse paviljoens

  Letizia bekijkt piramide op Wereldtentoonstelling Milaan

  De Spaanse koningin Letizia heeft donderdagmorgen in Milaan een bezoek gebracht aan het Spaanse paviljoen bij de wereldtentoonstelling. Letizia kreeg daar onder andere tekst en uitleg bij de piramide van het mediterrane dieet en bekeek een video over Expo 2015 en de bijdrage daaraan van Spanje.


  De koningin bezoekt de tentoonstelling in haar hoedanigheid als speciaal ambassadeur voor voeding van de FAO, de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties. De Expo heeft als thema 'Het voeden van de planeet, energie voor het leven', en Spanje sluit daarbij aan met het paviljoen 'De taal van smaak'.

  Letizia zou later op de dag ook het paviljoen van Italië bezoeken en het paviljoen 'Nul', waar uitleg wordt gegeven over onder meer verspilling van voedsel en wat daar aan gedaan kan worden.

  23 juli 2015 - 15:09