Spain Royalty Pandemic Covid19 Coronavirus

Leonor en Sofia voor het eerst mee op werkbezoek!

Een leuke verrassing: Leonor en Sofia gingen voor het eerst ook mee op werkbezoek. Het Spaanse koningspaar is op rondreis langs verschillende autonome regio’s. Woensdagavond verschenen de prinsessen bij een bezoek aan Mérida in Extremadura. Daar woonden de koninklijke bezoekers de openingsvoorstelling bij van het jaarlijkse internationaal klassiek theaterfestival.

Eind juni zijn koning Felipe en koningin Letizia op de Canarische eilanden begonnen aan hun toer langs zestien van de zeventien autonome regio’s. Ze laten zich overal bijpraten over de gevolgen van de coronacrisis en proberen tegelijkertijd aandacht te vestigen op regionale of lokale bezienswaardigheden, van de stranden van Benidorm tot een eeuwenoud klooster in Catalonië.

Leonor en Sofia mochten mee naar een theatervoorstelling in Extremadura. In deze regio die aan Portugal grenst, was gekozen voor het nationaal museum van Romeinse kunst en het theaterfestival dat wordt gehouden in het meer dan 2000 jaar oude Romeinse theater van Mérida, dat tot het Unesco werelderfgoed behoort.

Lees ook:

Pittige kritiek op prins Laurent voor fout mondkapje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen