×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik deelt overwinning met kinderen

  Denemarken verovert wereldbeker

  Kroonprins Frederik deelt overwinning met kinderen

  Handbalnatie Denemarken is in opperste staat van opwinding en het kroonprinselijk gezin deelt in de feestvreugde. De nationale handbalploeg veroverde zondag in eigen land de wereldbeker. In de Jyske Bank Boxen in Herning zagen 15.000 toeschouwers hoe aartsrivaal Noorwegen met 31-22 van het veld werd gespeeld.


  Kroonprins Frederik was samen met echtgenote kroonprinses Mary en drie van hun vier kinderen, de prinsen Christian en Vincent en prinses Isaballa naar de uitverkochte arena gekomen om de manschappen aan te moedigen. Frederik kwam bij de prijsuitreiking de ploeg op het veld feliciteren. De handbalploeg is regerend Olympisch kampioen, maar won nooit eerder het wereldkampioenschap. In 2008 en 2012 was Denemarken Europees kampioen en bij het WK werd sinds 1938 driemaal zilver en eenmaal brons gewonnen. Frankrijk, dat bij vier van de vijf laatste WK’s goud won, moest dit keer genoegen nemen met een zwaar bevochten bronzen medaille. Duitsland, dat samen met Denemarken het WK organiseerde, werd op het nippertje met 26-25 verslagen.

  28 januari 2019 - 08:54