×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Felipe nacht in kapot vliegtuig

  ‘Ik heb maar anderhalf uur geslapen’

  Kroonprins Felipe nacht in kapot vliegtuig

  Kroonprins Felipe van Spanje heeft een vervelend nachtje achter de rug. Hij heeft noodgedwongen in een Airbus van de Spaanse luchtmacht moeten slapen. Het toestel was kapot en kon niet vertrekken. De Spaanse kroonprins stond op het punt om naar Brazilië te vertrekken voor een tweedaags bezoek. Dat is na lang wachten op het asfalt in Madrid afgeblazen. De Airbus A310 had een defect aan de landingskleppen. Pogingen om het toestel in de nacht van zondag op maandag te repareren mislukten. "Dat is me nog nooit overkomen", zei de zoon van koning Carlos tegen de pers, die met hem zou meereizen. Veel rust had prins Felipe niet gekregen, vertrouwde hij de journalisten toe. "Ik heb maar anderhalf uur geslapen, en jullie?"


  25 november 2013 - 20:53