×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningsmaal Felipe en Letizia voor Parijse armen

  Staatsbanket afgelast na vliegramp

  Koningsmaal Felipe en Letizia voor Parijse armen

  Het staatsbanket dat de Franse president Hollande zou geven voor het Spaanse koningspaar, gaat woensdag naar de armenzorg in Parijs. Koning Felipe VI en koningin Letizia braken hun dinsdag begonnen staatsbezoek aan Frankrijk af na de crash van de Duitse Airbus A320 in de Franse Alpen.


  Het staatsbanket voor in totaal ongeveer 150 mensen bleef daarmee onaangeroerd in de keukens van het Elyséepaleis staan. Een deel van het koningsmaal is nu weggegeven aan de armen, meldden Franse media. Zij mogen zich nu tegoeddoen aan onder meer ganzenlever en zeebaars.

  Gisteren bracht Felipe in Parijs zijn condoleances over aan de nabestaanden van de slachtoffers van de crash. "Mijn deelneming gaat ook naar de Duitse nabestaanden", aldus de koning die zich diep geraakt toonde. De monarch dankte de Franse autoriteiten voor de snelle hulp. "Ik weet dat de plek van de ramp zeer moeilijk bereikbaar is en dat het zoeken er moeilijk zal zijn.'' Hij riep Frankrijk, Spanje en Duitsland op om gezamenlijk te werk te gaan bij het aanpak van de gevolgen van de crash.

  25 maart 2015 - 15:16