×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia promoot Prado-documentaire

  Film over meesterwerken in Madrileens museum

  Koningin Sofia promoot Prado-documentaire

  Koningin Sofia van Spanje draagt de tv-documentaire La Pasión del Prado (Prado's passie) een warm hart toe. Ze woonde woensdag de presentatie bij van de documentaire over Spanjes grootste museum.


  Prado's Passion maakt een toer langs 400 meesterwerken in het museum in Madrid. De documentaire is opgenomen met de modernste technieken, die de kijker een magische blik in de galerijen van Prado gunnen.

  Koningin Sofia poseerde woensdag voorafgaand aan de vertoning met de Spaanse minister van Sport José Ignacio Wert, Leopoldo González-Echenique van de Spaanse publieke omroep RTVE en Prado-voorzitter José Pedro Perez Llorca.

  8 januari 2014 - 15:42