×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia met zus naar walvistentoonstelling

  De koningin en prinses leren over bultrugwalvissen

  Koningin Sofia met zus naar walvistentoonstelling

  Koningin Sofia van Spanje en prinses Irene van Griekenland bezochten dinsdag het Palma Aquarium in Palma de Mallorca. Daar woonden de zussen de opening bij van een nieuwe tentoonstellingsruimte over bultrugwalvissen.

  De moeder van koning Felipe bewonderde de nieuwe ruimte in het Palma Aquarium die is uitgerust met een koepel waarin een 3D-film over bultrugwalvissen wordt getoond. Sofia was bij de eerste vertoning van de film over de reuzen van de oceaan. Ook kreeg Sofia een rondleiding langs de nieuwe tentoonstelling, waarbij ze werd begroet en gefotografeerd door verschillende bezoekers.

  Sofia en Irene kregen tijdens hun bezoek uitleg over de kenmerken van bultrugwalvissen, hun eetgewoonten en de geluiden waarmee ze communiceren. Sofia blijft tot en met Pasen op Mallorca, waar ze maandag haar vakantie begon.

  17 april 2019 - 09:09