×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia krijgt mensenrechtenprijs

  Koningin Sofia krijgt mensenrechtenprijs

  Koningin Sofia van Spanje is de eerste winnaar geworden van de Juan Antonio Carrillo Salcedo-mensenrechtenprijs. De moeder van koning Felipe kreeg de prijs voor haar werk met de Fundación Reina Sofía (Koningin Sofia Stichting). De uitreiking vond zondag plaats op de Universiteit van Sevilla.


  Sofia zei in haar dankwoord dat de prijs een stimulans is om door te gaan met het ondersteunen van achtergestelde mensen. De prijs is vernoemd naar een voormalig professor van de universiteit. Carrillo Salcedo stond bekend om zijn enorme inzet voor de mensenrechten.

  10 december 2017 - 16:53