×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Juan Carlos uit ziekenhuis

  Na heupoperatie

  Koning Juan Carlos uit ziekenhuis

  De Spaanse koning Juan Carlos is maandag ontslagen uit het ziekenhuis, 4 dagen na een heupoperatie. De 75-jarige koning is goed van de operatie hersteld en kan zich weer redelijk bewegen, zeiden zijn artsen.


  De koning onderging in september ook al een heupoperatie, omdat hij een infectie had opgelopen in een heupprothese. De operatie van vorige week was de negende in 3 jaar tijd, meldt de Spaanse krant El Païs.

  Sinds Juan Carlos tijdens een omstreden olifantenjacht in Afrika ten val kwam, heeft hij last van zijn gewrichten. Daarom verschijnt hij in het openbaar geregeld met krukken.

  25 november 2013 - 14:05