×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe weer op de tribune bij WK snowboarden

  Koning Felipe weer op de tribune bij WK snowboarden

  Koning Felipe van Spanje heeft zijn vrije zaterdag benut om weer op de tribune plaats te nemen van de wereldkampioenschappen snowboarden en freestyleskiën in Sierra Nevada.


  Felipe was onder meer getuige van de slopestylefinale en maakte van de gelegenheid gebruik om achter de schermen zijn landgenoten veel geluk te wensen, zo melden Spaanse media. Ook kon hij enkele Spaanse winnaars feliciteren.

  De koning was dinsdag ook al in Granada, toen voor de openingsceremonie van het sportevenement. De wereldkampioenschappen duren nog tot 19 maart.

  12 maart 2017 - 12:52