×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe voorlopig derde in zeilklassement

  Koning Felipe voorlopig derde in zeilklassement

  Koning Felipe heeft maandagmiddag een uitstekende start gemaakt in de zeilwedstrijden om de Copa del Rey, de Koningscup. Met zijn nieuwe boot Aifos, die de Spaanse marine in Finland heeft gehuurd, finishte de koning in de Club Swan 50-klasse in de eerste race op de tweede plaats en in de tweede race op de vierde plaats. Dat is voorlopig goed voor een derde plek in de rangschikking.


  Felipe is al jaren fanatiek deelnemer aan de zeilwedstrijden om de Koningscup, die dit jaar hun 37e editie beleven. In totaal voeren er maandag in de baai van Palma maar liefst 127 van de 154 aangemelde boten, uitkomend in verschillende klassen. Zo vaart Marten Jan Ringers van Yacht Club Scheveningen in de BMW ORC 3-klasse en zijn er twee Nederlandse boten in de MRW Swan 45-klasse.

  Drie klassen, waaronder de 6 meterklasse, waarin koning Juan Carlos had willen varen en waarin zijn dochter prinses Elena uitkomt, komen pas later in de week voor het eerst in actie.

  31 juli 2018 - 09:54